Kategori: fogis.se

110 år sedan SvFF bildades

110 år sedan SvFF bildades Kvart över tre den 18 december 1904 grundades Svenska Fotbollförbundet. Platsen för det historiska tillfället var Kungliga Gymnastiska Centralinstitutets lokaler i hörnet Hamngatan/Beridarebansgatan i centrala Stockholm.
Kategori: Damlandslaget

Matchhjältar för Barncancerfonden

Football of Hope, samarbetet mellan det svenska damlandslaget och Barncancerfonden, har under året bidragit i kampen mot barncancer. Flera aktiviteter har inbringat över 200 000 kronor till Barncancerfondens arbete.

Kategori: Heja Sverige
Lennart Johansson.

"Heja Sverige" #25: Lennart Johansson

Säsongsfinalen av Heja Sverige med Soran Ismail gästas av ingen mindre än Lennart Johansson.
- När jag var 12-13 år bestämde jag mig för att bli ordförande i AIK. Det tog 20 år men det gick ju. Men att jag skulle kunna bli ordförande i UEFA trodde jag inte, säger "Champions Leagues pappa": Lennart Johansson.

Kategori: Herrlandslaget
Robin Olsen, nu i den svenska ladslagstruppen.

Trupp till Abu Dhabi 2015

Nio debutanter finns med i landslagstruppen till årets januariturné med spelare från de skandinaviska ligorna. Robin Olsen (MFF) blir svensk landslagsman, Kristoffer Olsson (FC Midtjylland) är yngst med sina 19 år, och Johan Elmander står för rutinen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter

Blogg

Karl-Eriks tankar

Vad har SvFF:s ordförande för sig? Följ Karl-Erik Nilssons blogg på fogis.se.

Till bloggen

Woody ungdomsledarstipendium riktar sig till ungdomsledare i breddföreningar. Stipendiet ska ge utvalda ungdomsledare kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte.

Mer info & ansökan
Blågula drömmar på SVT

Ny säsong med dokumentärserien om våra mest talangfulla fotbollsspelare

Blågula drömmar

Huvudsponsor

Huvudsponsor Svenska Spel

Nationell partner

Nationell partner