Kategori: Allsvenska nyheter från TT

Swärdh coachade trots förbud

Kalmar FF:s tränare Peter Swärdh protesterade vilt mot en utebliven straff i mötet med Örebro och blev uppvisad på läktaren av domaren Martin Strömbergsson i den första halvleken. Trots det syntes han klart och tydligt på tv-bilderna inifrån omklädningsrummet i pausen, i C Mores sändning.

Kategori: Allsvenska nyheter från TT

Batongslag efter skandalmatch utreds

En 17-årig MFF-supporter har anmält polisen för misshandel efter skandalmatchen mellan MFF och IFK Göteborg förra veckan. Under tumult efter matchen träffades han av en batong i huvudet och skadades så allvarligt att han svimmade. Nu har chefsåklagare Maria Sterup inlett en förundersökning, rapporterar nyhetssajten 24malmo.se.

Kategori: Allsvenska nyheter från TT

Ankersens dubbel bakom IFK-seger

Jakob Ankersen blev utskälld av coachen inför öppen ridå i förra matchen. De orden tog han på rätt sätt mot Gefle där 25-åringen var inblandad i fyra av de sex målen.
- Man kan säga att jag fick fokus på fotbollen istället för sånt som jag inte kan påverka. I dag fokuserade jag på det jag själv kan göra, säger IFK Göteborgs segerdirigent efter 6-2 på Gavlevallen.

Kategori: Allsvenska nyheter från TT
Mathias Ranégie gjorde ett drömmål för Djurgården i deras 3-0-seger mot Östersund.

Dif vände trenden efter målvaktsbyte

Efter tre raka förluster var Djurgårdens tränare Pelle Olsson less på att förlora. Så han satte in 25-årige Hampus Nilsson i målet - för med honom har Djurgården aldrig förlorat i allsvenskan.
- Jag får påminna Pelle om det, skrattar Dif-målvakten efter 3-0-segern mot Östersund.

Kategori: Allsvenska nyheter från TT

Mållöst och uddlöst AIK mot J-Södra

Topptippade AIK har svårt att ta sig från botten i fotbollsallsvenskan. Efter 0-0 mot Jönköpings Södra var hemmapubliken allt annat än nöjd med spelet.
- Där vi är i dag i tabellen och med hemmaspelet så tror jag vi nog får lära oss att spela med missnöje, säger AIK:s tränare Andreas Alm.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter