Kategori: Krönikor
Jeppe Andersens Hammarby och Kennedy Igboananikes Örebro har öppnat starkt

Thylin om två otippade topplag

För ett par veckor sedan ställde Stefan Thylin frågan om det var dags att fullständigt omvärdera Hammarby? Nu är det dags att ställa samma fråga om Örebro och på söndag möts de, Allsvenskans två otippade topplag.

Kategori: Allsvenskan

Jiloan Hamad är månadens spelare

Efter en raketstart på säsongen med fem mål och fyra assist på sex matcher är Hammarbys Jiloan Hamad månadens spelare i Allsvenskan för april. Lagkaptenens poängskörd har i högsta grad bidragit till Hammarbys framskjutna placering i den allsvenska tabellen.
– Vi är i toppen för att stanna, säger Jiloan Hamad.

Kategori: Allsvenskan
Hammarby jublar.

Thylin: efter fem första omgångarna

Ett par reflektioner efter Allsvenskans fem första omgångar: Hammarby och Jiloan Hamad är bäst i stan och hela serien. Är det dags att omvärdera Bajen? Malmö FF började spela en direkt och aggressiv fotboll. Är det omodernt?

Kategori: Allsvenskan

Omgångarna 12-19 fastställda

Sirius-Malmö på Studenternas är första matchen ut i de aktuella omgångarna som nu har fastställts - lördag 7 juli kl 16.

Nu har avsparkstiderna i Allsvenskans omgångar nr 12-19 fastställts, d v s efter VM-uppehållet och in till slutet av augusti. Programmet är satt med en brasklapp för Malmö FF:s öde i europaspelet i augusti.

Kategori: Allsvenskan

Thylin: Malmö FF försvarar guldet

Stefan Thylin skriver inför den allsvenska premiären.

Malmö FF:s guldperiod kommer att ta slut, någon gång. Men inte i år. När fem av Allsvenskans bästa spelare försvann ersatte Daniel Andersson dem med en kvintett som håller lika hög klass.
- Guld tar man, silver får man, brukade Hövdingen Eric Persson säga.
Malmö FF får ingenting den här säsongen.

Kategori: Allsvenskan

Möjliga matchflyttar i Allsvenskan och Superettan

På en framställan från Föreningen Svensk Elitfotboll (SEF) har SvFF:s styrelse i dag beslutat att ge klubbarna i Allsvenskan och Superettan möjlighet att skjuta upp de matcher som skulle ha spelats i de två första omgångarna. Det är den sena vintern och mycket besvärliga snöförhållanden som föranlett denna framställan från SEF.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter