Kategori: Allsvenska nyheter från TT

Salomonsson snuvade Östersund på segern

IFK Göteborg är fortsatt obesegrat i fotbollsallsvenskan. Tacka Emil Salomonsson för det efter 1-1 borta mot Östersund. Han slog in kvitteringen på straff i 93:e minuten. Han ville inte sätta epitet matchhjälte på sig själv.
- Poängräddare snarare. Men det är klart, är de i anfall i 93:e minuten och leder med 1-0 får man vara glad för en poäng, säger Emil Salomonsson.

Kategori: Allsvenska nyheter från TT

Bajrami skadad i Elfsborgssegern

Emir Bajrami

3-0 mot Örebro och ett trendbrott för Elfsborg. Men mycket efteråt handlade om Emir Bajramis ryggskada.
- Musklerna högg till och jag föll ihop, säger han.
1-0 efter 10 minuter, 2-0 i den 65:e och så 3-0 i slutminuten. Elfsborg kontrollerade matchen och vann enkelt mot Örebro på Borås Arena.

Kategori: Allsvenskan

Sirius-Kalmar flyttad till Gavlevallen

SvFF:s Tävlingskommitté har beslutat att matchen Sirius-Kalmar i Allsvenskan den 24 april klockan 19.00 ska spelas på Gavlevallen i Gävle då gräsplanen på Studenternas IP efter inspektion inte ansetts hålla tillräcklig kvalitet.

Kategori: Allsvenska nyheter från TT

Gustavsson missar mötet med ÖSK

Daniel Gustavsson fick en utmärkt start på säsongen när han gjorde två mål i Elfsborgs 5-1-premiär mot Kalmar FF. Fortsättningen blev inte lika rolig. Gustavsson är magmuskelskadad, borta några veckor och missar det allsvenska mötet med sin gamla klubb, Örebro SK, på torsdagskvällen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter