Kategori: Allsvenska nyheter från TT

Lorentzson klar för Åtvidaberg

AIK valde i somras att inte förlänga med trotjänaren Martin Lorentzson. Den 30-årige högerbacken fick under vintern i stället se sig om efter en ny klubb. Det blev allsvenska seriekonkurrenten Åtvidaberg som säkrade den offensivt lagde ytterbacken. Martin Lorentzson har skrivit på ett korttidskontrakt som sträcker sig fram till 30 juni 2015. Han siktar därefter på att säkra ett kontrakt med en utländsk proffsklubb, och agenten Martin Klette förhandlar enligt egen utsago med klubbar i Danmark, England, Holland, Italien, Skottland, Spanien, Tyskland och USA.

Kategori: Allsvenska nyheter från TT

AIK värvar vänsterback

AIK har gjort klart med en ny vänsterback. Det blir 32-årige Alessandro "Alex" Pereira som ansluter från superettanklubben Athletic FC United. Den brasilianske fotbollsspelaren lånas ut fram till sommaren och kommer sannolikt att fungera som en reserv för ordinarie vänsterbacken Nils-Eric Johansson.

Kategori: Allsvenska nyheter från TT

Storvinst för Malmö FF

Malmö FF:s fotbollssäsong 2014 gav ett rekordöverskott 147,9 miljoner före skatt skriver sydsvenskan.se. Och det mycket tack vare europacupspelet som gav inkomster på drygt 200 miljoner, men också kostnader på 40 miljoner.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter