Kategori: Allsvenska nyheter från TT

Polisen: Inga bengaler i Skånederbyt

På söndag är det dags för Skånederby i fotbollsallsvenskan mellan Malmö FF och Helsingborgs IF. Polisen kommer att ha en särskild kommendering då det väntas mycket folk till matchen i Malmö och de satsar extra på att förhindra bengaler på läktarna. Anledningen är att när lagen möttes i våras började det brinna i stolar på läktaren på grund av bengaler.

Kategori: Allsvenska nyheter från TT
IFK-BP, 3-1-målet

Norrköping över strecken igen

Förmodligen har han järnkoll. Om inte, här är ett tips till Islands förbundskapten Lars Lagerbäck. IFK Norrköpings Arnor Traustason kan vara värd att titta på.
Traustason, 21, skickade fram två målgivande passningar - till Alhaji Kamaras 1-0 och Emir Kujovics 2-0 - och avrundade kvällen på Nya Parken med att själv göra 3-1.
De tre poängen förde klubben upp ovanför såväl nedflyttnings- som kvalstrecket.

Kategori: Allsvenskan

Allsvenskan byter dag med Superettan

Den Allsvenska slutomgången byter plats med Superettans. Det beslutade Svenska Fotbollförbundets Tävlingskommitté idag. Det betyder att allsvenskans sista omgång äger rum den 1 november och superettans den 2 november.
Beslutet är en direkt följd av att Malmö FF möter Atlético Madrid i Malmö den 4 november och är därmed fattat "med utgångspunkt från strikt sportsliga hänsyn".
– Och mot den bakgrunden anser Tävlingskommittén att störst sportsliga rättvisa uppnås, säger Gerhard Sager, TK:s ordförande.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter