Kategori: Allsvenska nyheter från TT

ÖFK-Nouri: "Ramlade ihop av smärta"

I mitten av december föll han plötsligt ihop ute på gatan, på grund av smärta i magen.

Nu kan Östersunds lagkapten Brwa Nouri missa drömmatchen mot Arsenal.

Det kommer bli en kamp mot klockan, säger 30-åringen till Östersunds-Posten.

Om en dryg månad, den 15 februari, ska Östersund spela klubbens största match i sin korta men framgångsrika historia, mot Arsenal i Europa League. Men lagkaptenen Brwa Nouri kan missa matchen efter komplikationer från en ljumskoperation.

Jag opererades 8 december. Då stoppades det in ett nät i mina ljumskar, för att inte få lika hög belastning när jag väl spelar fotboll. Operationen sades gå bra, jag åkte hem till Stockholm. Sex dagar efter det ramlade jag ihop av smärta på stan när jag var med en kompis. Ambulansen kom och hämtade mig. Jag åkte in till Karolinska, där visade sig att jag hade börjat blöda i magen, berättar han för Östersunds-Posten.

Läkarna behövde inte tömma magen på blod, men Nouri kunde inte träna på fyra veckor på grund av "ett stort blåmärke inne i magen". Snart räknar han med att träna med resten av laget igen.

Skulle det vara så att jag inte kan vara med mot Arsenal för att kunna hålla i åtta månader, då får det vara så. Jag vill hålla hela säsongen. Jag vill inte bli utbytt för att spara mig till viktiga matcher. Jag vill inte riskera något, men förhoppningsvis kan jag vara med på något sätt mot Arsenal.

Upplagt av: TT