Semifinalerna lottade

Semifinalerna i Svenska Cupen herrar bjuder på ett rent skånederby Malmö-Helsingborg. Skrällaget Sirius tar emot Elfsborg. Matcherna har gemensam speltid - 1 maj 15.00. Onsdag morgon släpps biljetterna till cupfinalen 18 maj.

Erik Hamrén drog bollen med MFF först vid tisdagens lottning.

Cupens semifinaler lottades i samband med den allsvenska upptaktsträffen i Malmö. Förbundskapten Erik Hamrén hade äran att plocka bollarna ur lottningsskålen.

I och med att Malmö och Helsingborg drogs först och parades ihop i den första semifinalen kommer segraren i den matchen även stå som "hemmalag" i cupfinalen på Friends Arena. Sirius får hemmamöte med Elfsborg i den andra semifinalen.

Onsdag 26 mars kl 9.00 släpps biljetterna till cupfinalen på Friends Arena i Solna den 18 maj.

Lottningen i sin helhet: