Dubbelt Elfsborg i helgens finaler

Marokhy Ndione

IF Elfsborg är representerat i båda SM-finalerna på pojksidan i helgen, såväl i P17- som i P19-klassen. Marokhy Ndione avgjorde för boråsarna i båda semifinalerna den gångna helgen!

Elfsborgs P17-lag tar emot Hammarby hemma på Borås Arena på söndag kl 15. De gultröjade tog sig till finalen med ett mål (Marokhy Ndione) i absoluta slutminuterna på Stockholms Stadion mot Djurgården. Nu ställs man mot nytt stockholmsmotstånd i form av Hammarby. Bajen vände och vann sin semi på bortagräs i Helsingborg.

Elfsborgs P19-lag spelar sin final redan dagen innan, på bortaplan (Malmö IP kl 14) mot Malmö FF. Semifinalen mot Hammarby fick tas till förlängning där Marokhy Ndione satte avgörande 2-1 i minut 102. MFF bärgade finalbiljetten efter 3-2 på Grimsta mot BP, segermålet inprickat av Filston Mawana med fem minuter kvar.