Förlust för Vetlanda

Vetlanda fick en tuff uppvisning i matchen mot Astra i spel om platserna nio och tolv i av Euro Winners Cup. Det slutade med en 1-7-förlust.
- Vi hade inte riktigt med energi för att genomföra vår gameplan. Vi möter ett riktigt bra lag som har bra teknik och flyttar boll på ett effektivt sätt. Vi kommer inte åt dem i vår press och det tar slut på vår ork, säger Patrick Blomström.

Efter underläge 4-0 efter två perioder så börjar United bra genom att direkt göra mål på avspel i tredje perioden av Matilda Falk. Men Vetlanda förlorar ändå och resultatet speglar matchen och dominansen från Astra.

Astras coach Bruno Malias (brasiliansk världsmästare i beach soccer) var riktigt nöjd med deras prestation.

Vetlanda United går nu sin sista match imorgon för platserna 11 eller 12.