Landskrona BoIS - Husqvarna FF flyttas

Matchen mellan Landskrona BoIS och Husqvarna FF i Division 1 Herrar som skulle spelas i morgon torsdag 19.00 kommer flyttas. Matchen har sedan tidigare flyttats en gång men kommer nu återgå till ordinarie speldatum, 20 augusti 16.00, efter att Husqvarna inkommit med förfrågan som Svenska Fotbollförbundets Tävlingskommitté behandlat under onsdagen.

Matchen flyttades till 17 augusti tidigare i augusti men återgår nu till ordinarie speldatum, 20 augusti 16.00. Detta efter att Husqvarna FF inkommit med förfrågan om ändring av matchdag som SvFF:s Tävlingskommitté (TK) behandlat under onsdagen.

TK skriver i sitt beslut:

"TK anser att det finns skäl att hantera ansökan om matchändring och att det föreligger extraordinära omständigheter varöver Husqvarna FF inte råder. TK konstaterar vidare att spel söndag den 20 augusti ger båda föreningar den vila man har rätt till inför match i Svenska Cupen och att det därmed är möjligt att flytta tillbaka matchen till den 20 augusti."

Senaste nytt: Cuper & Serier