Lindahl kan försvara titeln i futsal-SM

Åttondelsfinalerna samt kvartsfinalerna i damernas slutspel i futsal-SM avgjordes i helgen. Nästa helg spelas semifinalerna - och där väntar bland annat fjolårssegrarna Lindahl FF.

Sätra SK spelade förra året SM-final i futsal. Men i helgen blev Falcao Futsal Club, som inte nådde så här långt förra året, för tuffa i kvartsfinal. Falcao får dock tuffast tänkbara motstånd i semfinalen där SM-vinnarna 2016, Lindahl FF, väntar.

I den andra semifinalen möts IFK Göteborg Futsal Club och Rynninge IK. IFK Göteborg slog ut Holmalunds IF - som i fjol besegrade göteborgarna med 7-0 i bronsmatchen. Rynninge slog ut Råtorps IK i kvartsfinalen.

  • Falcao Futsal Club – Lindahl FF, Botkyrkahallen lördag 25 feb kl. 16.00
  • IFK Göteborg Futsal Club – Rynninge IK, Lisebergshallen söndag 26 feb kl. 17.00