Uddevalla-Borås i SM-final

De hade övertaget efter de inledande semifinalerna och de bestod testet. IFK Uddevalla slog tillbaka Örebro SK med 5-2 hemma i Agnebergshallen inför rekordpublik och Borås AIK är klara för sin första SM-final efter 3-1 hemma mot Örebro FC. På damsidan är regerande mästarinnorna Lindahl finalklara.

SM-finalerna avgörs kommande lördag i Helsingborg. På herrsidan blir det alltså Uddevalla som får hoppas på tredje gången gillt. De två tidigare finalerna har ju slutat med förlust mot Göteborg. Årets positiva överraskning Borås lär dock inte ge bort guldet lättvindigt. Vid Uddevallas match hemma i Agnebergshallen idag sattes ett nytt publikrekord för svensk futsal - 1.754 åskådare räknades in.

Lindahl vann en tät semifinal i Botkyrkahallen mot Falcao och har därmed chansen att försvara guldet på damsidan kommande helg. Vilka som står för motståndet avgörs i Lisebergshallen klockan 17 imorgon söndag då IFK Göteborg tar emot örebroklubben Rynninge.

Senaste nytt: Futsal