Uddevallas lottning i UEFA Futsal Cup

Svenska mästarna IFK Uddevalla möter lag från Tyskland, Andorra och San Marino i kvalomgången till UEFA Futsal Cup.

Svenska mästarna IFK Uddevalla - som för första gången någonsin spelar turneringen - arrangerar kvalet till UEFA Futsal Cup 22-27 augusti. Under torsdagen blev det också klart vilka motståndare Uddevalla ställs mot.

IFK Uddevalla, som besegrade Borås AIK i SM-finalen, får spännande motstånd i kvalomgången till UEFA Futsal Cup. Uddevalla, som är värdlag, möter SSV Jahn 1889 Regensburg från Tyskland, FC Encamp från Andorra och Tre Fiori från San Marino.

Matcherna kommer att spelas mellan 22 och 27 augusti.

Grupp D:
SSV Jahn 1889 Regensburg (Tyskland)
IFK Uddevalla
FC Encamp (Andorra)
Tre Fiori (San Marino)

Vinnaren i gruppen kommer att kvalificera sig till UEFA Futsal Cup och grupp 7 som också lottades under torsdagen. Om IFK Uddevalla vinner gruppen kommer de att ställas mot Halle-Gooik från Belgien, värdlaget Sievi FS från Finland samt vinnaren i kvalgrupp A.

De matcherna kommer att avgöras mellan 10 och 15 oktober.