SM-final på lördag

Lindahl jublar
Lindahl jublar efter förra årets seger. Vinner de även i år?

På lördag möts Lindahl FF och Falcao FC i damernas SM-final i futsal. Lindahl siktar på att försvara sin titel från förra året i matchen som avgörs i Eriksdalshallen, Stockholm. Matchen har avspark 19.30 och kommer även sändas på svenskfotboll.se.

Lindahl FF vann SM 2017 och står nu redo för att försöka försvara titeln mot Falcao FC. Men det var två täta semifinaler som avgjorde vilka lag som tog sig vidare till lördagens final.

Lindahl FF tog sig vidare till finalen efter semifinalseger mot IFK Åkullsjön. Efter full tid var resultatet 4-4 och förlängning fick avgöra mötet. Väl där var Lindahl starkast och vann till slut med 6-5.

För Falcao FC krävdes det dessutom straffar för att ta sig till final. Falcao spelade mot fjolårsfinalisten IFK Göteborg och efter 5-5 vid full tid var det fortsatt oavgjort, 7-7, efter förlängning. Där prickade Falcao in alla tre mot Göteborgs två straffmål.

Finalen spelas alltså i Eriksdalshallen på lördag. Biljetter köps i entrén. Matchen kommer även sändas på svenskfotboll.se.

Senaste nytt: Futsal