Heja Sverige #49: Kennet Andersson

Kennet Andersson inleder den nya säsongen av "Heja Sverige" med Soran Ismail.

Idag gör Soran Ismail och Svenska Fotbollförbundets podd "Heja Sverige - en landslagspodd" comeback.
- Det känns fantastiskt kul och jag tror att vi också kommer att ha en del EM-överraskningar att bjuda på, säger Soran Ismail.

Först ut - i det avsnitt som publiceras redan idag - är den före detta landslags- och VM-hjälten Kennet Andersson.

Det blev ett samtal som pendlade mellan många skratt, men som också omfattar en ganska känslosam del - när Kennet Andersson berättar om sin bortgångne vän Klas Ingesson.
- Det var inte svårt att förstå vad Ingesson betydde för Kennet. Och när han ögnade igenom telefonen för att se om Klas telefonnummer fanns kvar var det nära till tårar, säger Soran Ismail.

Soran Ismail, Svenska Fotbollförbundet och "Heja Sverige" inleder nu ett EM-special som inom kort avreser till Frankrike för att i dagliga avsnitt skildra äventyret för såväl spelare som supportrar.
- Vi berättar mer om det lite senare, tycker jag. Nu kör vi igång och i nästa vecka samlas EM-truppen och då ska vi nog kunna bjuda på ett och annat guldkorn.
Så, häng med på en spännande fotbollsresa och möten med några av våra mest kända fotbollsprofiler.

Häng med den prisade podden "Heja Sverige - en landslagspodd", som du självklart laddar ned på iTunes, Acast eller här på svenskfotboll.se

---

"Heja Sverige" är ett samtals- och intervjuprogram med programledaren och komikern Soran Ismail, i samarbete med SvFF.

Programmets gäster kommer i första hand att vara aktiva landslagsspelare, men också många andra kända och spännande fotbollsprofiler med anknytning till de svenska landslagen.

Du kan lyssna på podden direkt här på svenskfotboll.se, via Acast, eller ladda ner den via iTunes. Ett nytt avsnitt kommer varje onsdag.

>> Till podden "Heja Sverige"