Heja Sverige EM-special #3: Emelie Ölander

Två dagar kvar Sveriges premiärmatch mot Irland. Under EM kommer podden Heja Sverige med Soran Ismail att sända dagligen från Frankrike. Sorans tredje gäst i Heja Sverige EM-special är Emelie Ölander.
Under EM är hon programledare för Expressens webb-tvsändningar. Ni har säkert också sett och hört henne som speaker tillsammans med Roberto Vacchi i samband med våra hemmamatcher på Friends Arena.


Heja Sverige" EM-special är ett samtals- och intervjuprogram med programledaren och komikern Soran Ismail, i samarbete med SvFF, Björn Borg och Norrlands Guld Alkoholfri.

Heja Sverige EM-special

Poddarna kommer att komma dagligen på plats från Frankrike och Camp Riviera där Soran Ismail träffar diverse fotbollpersonligheter och pratar om EM mellan 9-23 juni.
- Jag ser fram emot att bo, hänga och heja tillsammans med fansen på Camp Riviera och ta del av den magiska stämning vi svenskar är kända för att skapa kring mästerskap. EM-specialen är för dem som inte har möjlighet att vara på plats men som vill följa äventyret hemifrån, säger Soran Ismail.

Du kan lyssna på podden direkt här på svenskfotboll.se, via Acast, eller ladda ner den via iTunes.

>> Till podden "Heja Sverige"