Herr: Hamrén och Zlatan inför San Marino

Swedbank Stadion blir fullsatt på tisdagskvällen, när Sverige ska ta tre viktiga kvalpoäng mot San Marino.
- Det ska bli kul, det var länge sedan jag spelade i Malmö, säger Zlatan Ibrahimovic.

Gruppfotografering vid måndagens träning på Swedbank Stadion.

Ett fantastiskt mottagande av 6.000 fans på den öppna träningen i söndags, en bra träning på måndagen och ett ljusnande skadeläge. Förbundskapten Erik Hamrén var en nöjd man på dagens presskonferens.
- Det ser riktigt bra ut, vi hade en bra träning idag. Under den del som var stängd spelade på stor plan, och det var bra kvalité och inställning hela vägen. Det värmer ett tränarhjärta, säger Hamrén.
- Johan (Elmander) och Anders (Svensson) tränade för fullt, och hade inga besvär. Emir (Bajrami) har varit hängig några dagar, men är med igen för fullt. Det blir en spännande laguttagning, full av angenäma och delikata problem.

Ange alt-text här.
Se webb-tv-intervjuer varje dag från landslagssamlingen.
Måndagens gäst i webb-magasinet är Olof Mellberg.

Lagkapten Zlatan Ibrahimovic svarade på frågor om "hemkomsten" till Malmö, och om vad som är ett rimligt resultat mot gruppens lägst rankade lag San Marino.
- Vi ska köra på bara och vi ska vinna, absolut. Om det blir ett eller fler mål, det får vi se imorgon kväll. Men vi ska inte slappna av, vi har respekt för alla våra motståndare. Vi ska se till att göra vårat jobb, och hålla ett högt tempo i matchen, säger Ibrahimovic.
- Vi vill ge något till publiken som har köpt biljetter.

Holland vann i San Marino med 5-0 i fredags, den största segermarginalen i de kvalmatcher som spelades i helgen. Ser man till resultaten i övrigt (exempelvis Andorra-Ryssland 0-2, Liechtenstein-Spanien 0-4, Estland-Italien 1-2, Portugal-Cypern 4-4) så fortsätter den utveckling vi har sett i de senaste kvalen: ingen kan längre på beställning gå in och leverera storsegrar och målkalas mot de lägst rankade nationerna.
Därmed inte sagt att Sverige nöjer sig med 1-0 mot San Marino imorgon.

- Varje gång man går in på planen vill man göra så många mål man kan. Jag tror inte någon tänker att "ett mål räcker". Vi gör vårat bästa, vi spelar på hemmaplan och vi vill såklart underhålla publiken också, säger Zlatan Ibrahimovic.

Ange alt-text här.7 september 20.00
Swedbank Stadion, Malmö
Sverige-San Marino

Domare: David McKeon. Assisterande: Marc Douglas & Allen Lynch. Fjärdedomare: Neil Doyle. Samtliga från Irland.

TV10 Matchen direktsänds i TV10 och Radiosporten.

Senaste nytt: Herrlandslaget