Dam: Inget mer spel för Dahlkvist i Kina

Lisa Dahlkvist missar resten av fyrnationsturneringen i Chongqing efter att ha drabbats av en hjärnskakning i mötet med USA. Det betyder att Kristin Carlsson skrivs in i den svenska truppen när Sverige tar sig an värdnationen Kina söndag morgon svensk tid.

Linnea Liljegärd, som missade USA-matchen på grund av magsjuka, är fortsatt utanför laget. Linda Forsberg, som sedan länge följer ett individuellt schema, vilar sitt knä och står över matchen mot Kina.

Kina inledde turneringen med att tappa halvtidsledning 2-0 till förlust 3-2 mot Kanada på fredagen. Christine Sinclair avgjorde matchen på stopptid.

Therese Sjögran bär kaptensbindeln i den elva förbundskapten Thomas Dennerby formerat till söndagens match.

23 jan kl 16.05 (09.05 svensk tid)
Olympic Sports Center, Chongqing
Kina-Sverige

Sveriges startelva: 12 Kristin Hammarström - 20 Johanna Frisk, 7 Sara Larsson, 6 Linda Sembrant, 13 Lina Nilsson, 19 Johanna Almgren, 15 Therese Sjögran [K], 5 Marie Hammarström, 9 Antonia Göransson - 14 Josefine Öqvist, 8 Madelaine Edlund.
Ersätttare: 1 Hedvig Lindahl - 2 Charlotte Rohlin, 3 Stina Segerström, 4 Annica Svensson, 10 Kosovare Asllani, 18 Louise Fors, 22 Kristin Carlsson, 31 Tilda Heimersson.
På läktaren: Linnea Liljegärd, Linda Forsberg, Lisa Dahlkvist, Caroline Seger och Carola Söberg.

Senaste nytt: Damlandslaget