Herr: Jonevret med som tränare

På tisdag tar förbundskapten Erik Hamrén ut en stor trupp till Cyprus Cup. Kjell Jonevret följer med till Cypern för att hjälpa till med träningarna.

I media förekom på torsdagskvällen uppgifter om att Jonevret går in som assisterande förbundskapten, något som landslagschefen Lars Richt dementerar.

Jonevret - hjälper till som tränare- Nej, vi kommer att ha en större ledargrupp än vanligt när vi reser till Cypern. Det är för att vi tar med närmare 35 spelare, i princip två hela lag. Under dagarna på Cypern kommer vi att ha träningar och teori både gemensamt och uppdelat i grupper och behöver därför mer resurser för att få det att fungera. Vi har därför bland annat kommit överens med Kjell om att han följer med som tränare.

Landslagsledningen reser ner till Cypern lördagen den 5 februari och spelarna ansluter på söndagen och måndagen. På tisdagen (8/2) möter Sverige Cypern och dagen därpå väntar match mot antingen Rumänien eller Ukraina.

Senaste nytt: Herrlandslaget