Herr: Viktor Noring vaktar målet mot Sydafrika

Sverige spelar i eftermiddag den andra matchen på årets januariturné mot Sydafrika. Förbundskapten Erik Hamrén har som väntat gett de allra flesta som inte startade matchen mot Botswana chansen att visa upp sig från start.
Tre målvakter finns med i truppen och idag är det Viktor Noring som får förtroendet mellan stolparna.
Avspark på Mbombela stadium i Nelspruit klockan 16.00 svensk tid.

Tre svenska målvakter. Pär Hansson (vänster) vaktade målet mot Botswana och Viktor Noring (mitten) startar mot Sydafrika. Erik Hamrén har inte avslöjat om han kommer att byta in Kristoffer Nordfeldt (höger) i andra halvlek eller ej.

22 januari, kl 17.00 kl 16.00 svensk tid
Mbombela Stadium, Nelspruit
Sydafrika "development team"-Sverige
.

Sveriges startelva: 1 Viktor Noring - 16 Emil Salomonsson, 13 Marcus Nilsson, 3 Michael Almebäck, 5 Emil Johansson - 8 Anders Svensson [K] 18 Nordin Gerzic - 7 Guillermo Molins, 19 Jiloan Hamad, 10 Tobias Hysén - 17 Daniel Larsson.
Ersättare: 12 Kristoffer Nordfeldt, 23 Pär Hansson - 2 Adam Johansson, 4 Per Karlsson, 6 Sebastian Eriksson, 9 Rasmus Jönsson, 11 Alexander Gerndt, 14 Niklas Backman, 15 Pierre Bengtsson.

Matchen sänds i TV11

Senaste nytt: Herrlandslaget