Marie Hammarström ersätter Nilla Fischer

Nilla Fischer är skadad och finns inte med när damlandslaget på fredag reser till England. Förbundskapten Thomas Dennerby kallar in Örebros Marie Hammarström som ersättare för Fischer.
- Det är det naturliga valet, hon har gjort bra ifrån sig när hon varit med tidigare. När det gäller Nilla är det större nytta både för henne själv och för landslaget att hon får vara hemma och rehabträna i stället.

Nilla Fischer (t.v.) har lämnat återbud till mötena med England och wersättas av Marie Hammarström (t.h.). Här ses de båda i aktion på träning under årets Algarve Cup.

Fischer klev av i andra halvlek mot Tyresö i söndags och en MR-undersökning visar en blödning i hälen, men inget som är trasigt. Skadan stoppar henne från spel både i torsdagens damallsvenska möte med Djurgården och från att delta i landslagets samling i England.

Senaste nytt: Damlandslaget