Dam: Nedräkningen har startat på allvar

Nedräkningen har startat på allvar för damlandslaget som nu är på plats i Tyskland och har genomfört ett första träningspass på Sportschule Hennef en dryg halvtimme söder om Köln.

Damlandslagets vistelse i Hennef inleddes med lätt träning i strilande regn. FOTO:SvFF.

Den svenska truppen anlände, lätt försenade, till uppladdningsorten Hennef på måndagseftermiddagen. Det blev en tidig morgon för många av spelarna som hade anslutningsflyg till Arlanda tidigt på morgonen och ed flyg- och bussresa i både huvud och kropp var det en ganska lugn träning väntade.
Lisa Dahlkvist redo att ta på pulsbandet. FOTO:SvFF.Truppen tränade en och en halvtimme i lätt strilande regn. Bland annat kördes tvåmålsspel nio mot nio med avbrott för fasta situationer.

Tisdagen inleds med två timmars träning på förmiddagen och senare på dagen blir det genomgång och analys av den senaste matchen mot Mexico.Den svenska truppen tränar i Hennef även på onsdag och på torsdag är det träningslandskamp mot Japan i Bochum. Dagen därpå flyttar man över till det första VM-hotellet i Köln och så småningom VM-premiär mot Colombia i Leverkusen den 28 juni.

Senaste nytt: Damlandslaget