Dam: Therese Sjögran på plats i Göteborg

Efter många om och men är nu hela den svenska VM-truppen samlad. Therese Sjögran anlände till Göteborg vid lunchtid och träffade lagkompisarna när spelarbussen anlände från Stenungsund strax efter tre på eftermiddagen.

Visa bildspel

Therese Sjögran har nu anslutit till VM-truppen i Göteborg.Therese Sjögran spelade 80 minuter med sitt Sky Blue FC i gårdagskvällens hemmamöte med Boston Breakers innan det bar av till flygplatsen i Newark för färd till Göteborg via Oslo.
– De bytte ut mig med tio minuter kvar för att jag med säkerhet skulle hinna med flyget, berättar Therese.

Damlandslagets nästa träningspass är på Ullevi tisdag kväll och det återstår att se i vilken grad Therese Sjögran kommer att medverka. Det får morgondagen utvisa.
– Efter att jag ätit försökte jag somna så fort som möjligt på planet. Jag sov väl kanske tre-fyra timmar. Nu ska vi gå på bio så jag kan hålla mig vaken ett tag och komma in i rätt rytm, säger Therese, som också hann med att vila ett tag på hotellet innan det övriga gänget anlände från Stenungsund.

På måndagsförmiddagen avverkade laget det sista träningspasset på Nösnäsvallen, där hemmaföreningarna Vallens IF och Stenungsunds IF under fem dagar sett till så att den svenska truppen haft bästa möjliga förutsättningar.
Sverige-MexicoFörsta halvan av dagens träning ägnades åt styrkeövningar innan spelarna fick ta på sig fotbollsskorna och nöta bland annat inläggs- och avslutsmoment.

16 juni kl 19.00
Gamla Ullevi, Göteborg
Sverige-Mexico

Svenska Fotbollslandslagen på Facebook

Senaste nytt: Damlandslaget

Se bilder från måndagens träning i Stenungsund: