Dam-VM: Sverige jagar bronsmedaljen

Den svenska truppen laddar för tredjeprismatchen mot Frankrike. Lördag förmiddag blir det lätt matchvärmning i form av promenad i närheten av spelarhotellet i Heidelberg och strax före halv fyra rullar bussen mot Rhein-Neckar-Stadion i Sinsheim.

Lotta Schelin komer att stöta på många kompisar från Lyon i bronsmatchen.Alla spelare utom skadade lagkaptenen Caroline Seger tränade för fullt på fredagens träning. Lotta Schelin är fortfarande lite förkyld, men hon genomförde hela träningen precis som Linda Forsberg, Therese Sjögran och Josefine Öqvist, som alla haft lite skavanker de senaste dagarna.

För Schelin blir bronsmatchen extra speciell eftersom hon ställs mot ett stort antal av sina lagkamrater i Olympique Lyonnais.
– Det är ju lite bisarrt, men det är klart att det blir en väldigt speciell match, menade Lotta på presskonferensen inför matchen.

Bronsmatchen har avspark klockan 17.30 och TV4 sänder från klockan 17.00. Den svenska startelvan offentliggörs ca 75 minuter före avspark.

Senaste nytt: Damlandslaget