Startelvan mot Kina i Algarve Cup

Nilla Fischer och Emma Berglund bildar mittlås när Sverige tar sig an Kina i Algarve Cup på onsdagen.
- Vi är här för att tävla. Nu är det på riktigt, säger assisterande förbundskapten Lilie Persson.

Caroline Seger och Sara Thunebro finns med i startelvan, och når därmed den magiska siffran 100 landskamper imorgon.

Jessica Samuelsson på högerbacken gör sin blott andra landskamp, framför henne får Emmelie Konradsson chansen.
- Vi förväntar oss en Jessica som är tuff i närkampsspelet, vi ska se hur hon klarar positionsspelet i en landskamp där det går lite fortare. Av Konradsson förväntar vi oss hot i djupled, inläggsspel och närkamper som hon behöver bli bättre på, säger Lilie Persson.

Avspark mot Kina 17.00 svensk tid, matchen sänds direkt i Eurosport 2.
Ett eftersänt sammandrag av matchen sänds i Eurosport 20.00-21.00.

Sveriges startelva: 12 Kristin Hammarström - 18 Jessica Samuelsson, 3 Emma Berglund, 5 Nilla Fischer, 6 Sara Thunebro - 15 Emmelie Konradsson, 7 Lisa Dahlkvist, 17 Caroline Seger, 20 Marie Hammarström - 9 Kosovare Asllani, 8 Lotta Schelin (K).
Ersättare: 1 Carola Söberg, 21 Sofia Lundgren - 2 Malin Levenstad, 4 Annica Svensson, 10 Sofia Jakobsson, 11 Antonia Göransson, 13 Lina Nilsson, 14 Johanna Almgren, 16 Carina Holmberg, 19 Susanne Moberg, 22 Olivia Schough, 23 Hanna Folkesson.