Var med i den officiella EM-låten

David Guetta. Grafik: UEFA

Den franske artisten David Guetta kommer att framföra den officiella EM-låten. Fram till sista mars kan supportrar från hela världen vara med och bidra till låten. Spela in ditt bidrag på kampanjsajten och var med och tävla om fina priser!

Guetta, som spelar in EM-låten nu, kommer att mixa in utvalda bidrag i slutversionen. Fram till 30 mars kan du lämna ditt bidrag på kampanjsajten. Följ bara de enkla stegen för att spela in ditt bidrag.

Alla som deltar kan vara med och tävla om bland annat biljetter till öppningsmatchen i EM (i Paris).

#ThisOnesForYou #EURO2016

Den franske artisten David Guetta kommer att framföra den officiella EM-låten, men han behöver din hjälp…Fram till sista mars kan supportrar från hela världen vara med och bidra till låten. Spela in ditt bidrag på kampanjsajten och var med och tävla om fina priser!-> https://thisonesforyou.com/

Publicerat av Svenska Fotbollslandslagen den 9 februari 2016