Ändring i startelvan

Två spelare får chansen att debutera för Herrlandslaget under torsdagens landskamp mot Turkiet: Victor Nilsson Lindelöf och Ludwig Augustinsson. Oscar Lewicki, som var tänkt att starta, åker hem till Sverige i väntan på sitt andra barn och ersätts av Albin Ekdal. Se hur Erik Hamrén har valt att formera sin startelva nedan.

Förutom Zlatan Ibrahimovic - som får vila Turkiet-matchen - och Oscar Lewicki - som blir pappa för andra gången - kommer inte Erik Johansson att delta under kvällens match mot Turkiet. Han har dragit på sig en magsjuka och spelar därför inte.

Startelvan och bänken ser alltså ut som följer:

Startelvan: 12 Robin Olsen - 2 Mikael Lustig, 4 (K) Andreas Granqvist, 14 Victor Nilsson Lindelöf, 17 Ludwig Augustinsson - 21 Jimmy Durmaz, 9 Kim Källström, 8 Albin Ekdal, 22 Erkan Zengin - 20 John Guidetti, 11 Marcus Berg.

Ersättare: 1 Andreas Isaksson, 5 Martin Olsson, 6 Emil Forsberg, 7 Sebastian Larsson, 13 Oscar Hiljemark, 15 Alexander Milosevic, 16 Pontus Wernbloom, 19 Emir Kujovic, 23 Johannes Hopf, 24 Emil Salomonsson.

Senaste nytt: Herrlandslaget