Ny prisstrategi - redan 13.000 sålda till VM-kval

På bara tre dagar är redan drygt 13.000 biljetter sålda till VM-kvalmatchen mot Vitryssland 25 mars.
- Det är på samma nivå som när vi släppte biljetterna till playoff-matchen mot Danmark. Kort sagt, väldigt bra, säger Niklas Bodell, kommunikationschef på SvFF.

I tisdags - på lucia - släpptes biljetterna till herrlandslagets viktiga VM-kvalmatch mot Vitryssland, som spelas den 25 mars.
Och suget efter landslagsfotboll visade sig, trots vinter och juletider, direkt vara stort.

- En försäljning på redan över 13.000 biljetter avslöjar också att vår nya prisstrategi verkar vara framgångsrik. Dessutom är ju tidpunkten, en lördag klockan 18.00, naturligtvis betydligt mera attraktiv, säger Niklas Bodell.

Bland annat erbjuder SvFF en ny biljettkategori som medför att en landskamp aldrig ska kosta mer än 200 kronor - oavsett motstånd eller dignitet på match. I övrigt ligger nu biljettpriserna på mellan 100-500 kronor.
Och siktet är inställt på en mycket bra publiksiffra vid matchen mot Vitryssland.

- Jag hoppas på mellan 35.000 och 40.000 åskådare. Det vore fantastiskt roligt. Nu finns ju, med tanke på tidpunkten och dagen, också en möjlighet för familjer och föreningar att se matchen. Den chansen hoppas jag att många tar, säger Niklas Bodell och avslutar:

- Dessutom ligger vi bra till i VM-kvalgruppen och visar i matcherna att det nya landslaget i allra högsta grad är att räkna med, men vi behöver våra supportrar för att klara av resan hela vägen till VM i Ryssland. Jag kan helt enkelt bara vädja till att så många som möjligt vill vara med på den resan och kommer till Friends i mars.