Köp biljetter till Sverige-Kanada

OS-bronsmedaljörerna, tillika världsfyran, Kanada kommer till besök på Vångavallen i Trelleborg. Klockan 18.00 den 6 april mäter Pia Sundhages landslag sina krafter mot Kanada i den första hemmalandskampen det här EM-året. Nu har biljetterna släppts till matchen.

Dagen innan de svenska landslagsstjärnorna fick ta emot sina silvermedaljer runt sina halsar besegrade Kanada Brasilien i OS med 2-1 - och bärgade därmed en bronspeng. Mycket talar med andra ord för en häftig match mellan OS-tvåan och OS-trean i den skånska våren mellan Sverige och Kanada.

Så kicka igång fotbollsvåren och fotbollsåret med att se världsmötet mellan länderna på Vångavallen i Trelleborg klockan 18.00. Biljetter får du från 70 kronor per person om du är medlem i Landslagets Supporterklubb och för 80 kronor per person om du inte är medlem.

Senaste nytt: Damlandslaget