Dahlberg debuterar mot Tjeckien


U21-landslaget möter Tjeckien i Marbella måndag kväll klockan 18.00. Förbundskaptenerna Håkan Ericson och Andreas Pettersson mönstrar ett lag med debutanten Pontus Dahlberg i målet och där vi också får se landslagscomeback av Djurgårdens Kerim Mrabti.

Kvällens match mot Tjeckien sänds i Eurosport 1. Matchen är den sista för U21-landslaget innan EM-truppen ska tas ut den 30 maj.

Sveriges startelva: 1 Pontus Dahlberg – 2 Linus Wahlqvist, 3 Franz Brorsson, 4 Filip Dagerstål, 5 Adam Lundqvist – 6 Simon Tibbling, 7 Melker Hallberg, 8 Kristoffer Olsson (K), 9 Kerim Mrabti – 10 Carlos Strandberg, 11 Pawel Cibicki.

Ersättare: 12 Tim Erlandsson – 13 Pa Konate, 14 Jacob Une Larsson, 15 Alexander Fransson, 16 Muamer Tanković, 17 Gustav Engvall, 18 Jordan Larsson.

Ej spel: Oscar Linnér, Joel Asoro, David Moberg Karlsson.

Senaste nytt: U21 herr