Tredje etage öppnas till VM-kvalet mot Vitryssland

Se till att säkra din biljett till VM-kvalmatchen mot Vitryssland den 25 mars.

Om mindre än två veckor spelar Herrlandslaget VM-kvalmatch mot Vitryssland på Friends Arena. Lördagen den 25 mars klockan 18.00 är det som gäller. Från och med nu har alla möjligheten att köpa biljett på tredje etage, från 200 kronor på långsida och 100 kronor på kortsida.

- Det känns fantastiskt att dra igång VM-kvalspelet igen och det är väldigt kul att intresset är stort för matchen. Det är roligt att vi kan erbjuda en match av den här digniteten för en hundralapp, säger SvFF:s generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Det svenska Herrlandslaget inledde VM-kvalet på ett bra sätt under 2016. Två segrar, en oavgjord och förlust i höstas. Frankrike leder gruppen på tio poäng och därefter står Holland och Sverige på sju, men med ett måls fördel för benelux-landet i målskillnad. Nu drar det igång på allvar igen - och i första matchen väntar Vitryssland som hittills har tagit två poäng på fyra matcher.

Så här med mindre än två veckor till match tillgängliggörs biljetter även till tredje etage på Friends Arena. Och där kostar biljetterna på kortsida bara 100 kronor och på långsida 200 kronor.

På onsdag kommer truppen till VM-kvalmatchen att tas ut av förbundskaptenen Janne Andersson på en presskonferens klockan 14.00.

Senaste nytt: Herrlandslaget