Nu finns biljetter till Sverige-Skottland

Sverige-Skottland

EM-kvalificerade Skottland kommer till Myresjöhus Arena i Växjö den 13 juni. Klockan 18.00 spelar Damlandslaget den sista matchen innan förbundskapten Pia Sundhage presenterar truppen till sommarens EM-slutspel. En bra värdemätare mot en annan EM-nation och ett sista tillfälle för spelarna att visa upp sig inför trupputtagningen. Nu har biljetterna släppts till matchen.

Under de första veckorna av juni fortsätter Damlandslaget förberedelserna inför sommarens mästerskap. Den 13 juni spelar landslaget den andra av två matcher under den sista samlingen inför trupputtagningen. Då väntar Skottland på Myresjöhus Arena i Växjö med matchstart 18.00.

- Skottland har en svensk förbundskapten, eller två stycken, som har gjort ett fantastiskt jobb och tagit Skottland till EM. En EM-motståndare. Här kommer det smälla i närkamperna, kommenterade Pia Sundhage motståndet när Skottlandsmatchen presenterade tidigare i april.

Så kom och heja fram Damlandslaget under det viktiga och spännande mötet mellan två EM-kvalificerade landslag på Myresjöhus Arena.

Biljetter införskaffas från 100 kronor för vuxna, från 70 kronor för föreningar, från 80 kronor för pensionär/student eller från 50 kronor som medlem i Landslagets Supporterklubb. Även föreningsbiljetter finns vid köp av minst 10 biljetter.

Senaste nytt: Damlandslaget