Biljetter släppta till Sverige-Luxemburg

Sverige-Luxemburg 7 oktober 18.00 - köp biljetter!

Redan idag väljer Svenska Fotbollförbundet att släppa biljetterna till landslagets VM-kvalmatch mot Luxemburg, som spelas på Friends Arena den 7 oktober klockan 18.00.
– Eftersom allt tyder på att den matchen kommer att vara väldigt viktig, oavsett hur det går i gruppfinalen mot Frankrike, har vi redan fått frågor om möjligheten att köpa biljetter, säger generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Den 9 juni är det gruppfinal i VM-kvalet mellan Sverige och Frankrike på Friends Arena. Den matchen är i princip slutsåld och erbjuder enbart ett fåtal kvarvarande platser.
Oavsett resultat i matchen mot Frankrike tyder det mesta på att matchen mot Luxemburg också blir oerhört viktig och det har redan kommit många frågor om möjligheten att köpa biljetter. Därför släpper vi redan nu biljetterna till matchen mot Luxemburg.

– Engagemanget och intresset för vårt herrlandslag är väldigt stort, vilket förklarar supportrarnas önskemål om tidigt biljettsläpp till den viktiga matchen mot Luxemburg. Det är uppenbarligen många som vill vara med på hela den resa som förhoppningsvis leder till VM i Ryssland, säger Håkan Sjöstrand.

Matchen mot Luxemburg har även betydelse för landslagets världsranking där Sverige för dagen är rankat som 34:a. Rankingen, i sin tur, har betydelse för lottningen till den nya landslagsturneringen Nations League, som startar hösten 2018.
Matchen mot Luxemburg spelas alltså lördagen den 7 oktober på Friends Arena med avspark klockan 18.00.

– Tack vare den gynnsamma tiden och att det är en lördagsmatch förväntar vi oss dessutom många föreningar och familjer på läktarna. Det är en annan anledning till önskemålen om tidigt biljettsläpp. Många vill ju tidigt planera för matchen mot Luxemburg.

Läs mer - köp här

Biljettpris från 200 kronor i kategori C upp till 600 kronor i kategori A. Barn upp till 16 år 100 kronor i kategori B vid köp av familjebiljetter. Föreningsbiljetter à 100 kronor i begränsat antal.

Senaste nytt: Herrlandslaget