Den svenska elvan mot Italien

Sverige leder gruppen och ska mot Italien försöka säkra gruppsegern. Den avslutande gruppspelsmatchen startar 20.45 och sänds i TV4. Assisterande förbundskapten Lilie Persson berättar den svenska startelvan som innehåller tre förändringar jämfört med matchen mot Ryssland.

På högerbacken kommer Elin Rubensson in. Jonna Andersson tar vänsterbackspositionen samtidigt som Magdalena Eriksson flyttar in centralt i stället för Nilla Fischer. Dessutom, tredje bytet, kliver Hanna Folkesson in centralt bredvid Caroline Seger.

Sverige är i ledning inför sista matchen och jagas närmast av Tyskland som skuggar med sämre målskillnad. Tyskland mot Ryssland spelas samtidigt på en annan arena.

Matchen börjar 20.45 och sänds i TV4.

Sveriges startelva: 1 Hedvig Lindahl - 23 Elin Rubensson, 3 Linda Sembrant, 6 Magdalena Eriksson, 2 Jonna Andersson - 9 Kosovare Asllani, 14 Hanna Folkesson, 17 Caroline Seger (K), 22 Olivia Schough - 11 Stina Blackstenius, 8 Lotta Schelin.

Senaste nytt: Damlandslaget