Om biljettutlämning i Doetinchem

Inför kvartsfinalen mellan Holland och Sverige i morgon lördag 29/7 kommer Supporterklubben finnas på Hamburgerstraat 77, i centrala Doetinchem (på samma ställe som i tisdags när vi spelade mot Italien). Här hämtas biljetter beställda från Supporterklubben och det finns matchtröjor och halsdukar med mera. Öppet mellan 11.00-17.00.

Supporterklubben finns i en butikslokal, precis i början av gågatan, på Hamburgerstraat 77. Utanför finns beachflaggor märkta Supporterklubben och Sverige för att enklare hitta.

Du som ska hämta ut dina biljetter som är beställda via Supporterklubben, glöm inte att ha ID-kort med dig. KOM I TID, det är flera hundra som skall hämta ut sina biljetter under dagen! Betalningen sker på plats.

I närheten, cirka 400 meter från Supporterklubben, finns även WEURO 2017 FanZone på Rivierstraat 3. Öppettider är 12:00-22:00 och det finns olika aktiviteter och food trucks med mera. Från FanZonen är det cirka två km till matcharenan, Stadion De Vijverberg. Gemensam FanWalk startar klockan 15:45 från FanZonen.

Senaste nytt: Damlandslaget