Samma startelva som mot Frankrike

Peter Wettergren annonserar förnyat förtroende för startelvan från Frankrike-matchen när Bulgarien står för motståndet ikväll.

Albin Ekdal

Det innebär bland annat att Albin Ekdal kommer till spel tillsammans med Jakob Johansson och längst fram startar Marcus Berg tillsammans med Ola Toivonen. Matchstart 20.45 - matchen sänds i Kanal5.

Sveriges startelva: 1 Robin Olsen, 2 Mikael Lustig, 3 Victor Nilsson Lindelöf, 4 Andreas Granqvist, 6 Ludwig Augustinsson - 21 Jimmy Durmaz, 13 Jakob Johansson, 8 Albin Ekdal, 10 Emil Forsberg - 9 Marcus Berg, 20 Ola Toivonen.

Sveriges ersättare: 12 Karl-Johan Johnsson, 23 Kristoffer Nordfeldt - 5 Martin Olsson, 7 Sebastian Larsson, 11 Christoffer Nyman, 14 Filip Helander, 15 Gustav Svensson, 17 Viktor Claesson, 18 Pontus Jansson, 19 Marcus Rohdén, 22 Samuel Armenteros.

Senaste nytt: Herrlandslaget