Dahlberg Nilssons förstaval

Pontus Dahlberg.

IFK Göteborgs Pontus Dahlberg vaktar målet i Roland Nilssons första startelva i U21-landslaget. Klockan 18.45 inleder Sverige EM-kvalet med match mot Cypern i Falkenberg.
Fyra av spelarna i startelvan fanns inte med i EM-truppen i somras – Joel Andersson, Erdal Rakip, Anton Salétros och Mattias Svanberg. Två av dem, Andersson och Svanberg, debuterar i U21 i kvällens match.

Sverige-Cypern sänds i TV12.

Sveriges startelva: 1 Pontus Dahlberg – 2 Linus Wahlqvist (K), 3 Filip Dagerstål, 4 Franz Brorsson, 5 Joel Andersson – 6 Erdal Rakip, 7 Isak Ssewankambo, 8 Anton Jönsson Salétros, 9 Mattias Svanberg – 11 Gustav Engvall, 10 Carlos Strandberg.
Ersättare: 12 Oscar Linnér – 13 Andreas Bengtsson, 14 Marcus Degerlund, 15 Simon Olsson, 16 Joel Asoro, 17 Alexander Isak, 18 Jordan Larsson.
Ej spel: Daleho Irandust.

Senaste nytt: U21 herr