Två ändringar i startelvan i VM-kvalet

Efter förlusten mot Bulgarien ska herrlandslaget revanschera sig och plocka viktiga poäng i VM-kvalet mot Vitryssland i kväll klockan 18.00. I och med skada på Albin Ekdal och avstängning för Ola Toivonen har förbundskapten Janne Andersson gjort två förändringar i startelvan där Sebastian Larsson och Christoffer Nyman kommer in.

Besvikelsen efter 2-3-förlusten mot Bulgarien har lagt sig för herrlandslaget och nu är det dags för nästa uppgift: Vitryssland i Borisov. VM-kvalmatchen är naturligtvis oerhört viktig för Sverige i jakten på en VM-plats.

Så här har förbundskaptenen Janne Andersson formerat startelvan i matchen som sänds på Kanal 5 samt via webben på dplay.se.

Startelva: 1 Robin Olsen - 2 Mikael Lustig, 3 Victor Nilsson Lindelöf, 4 Andreas Granqvist (K), 6 Ludwig Augustinsson - 21 Jimmy Durmaz, 7 Sebastian Larsson, 13 Jakob Johansson, 10 Emil Forsberg - 11 Christoffer Nyman, 9 Marcus Berg.

Albin Ekdal är på läktaren och Oscar Hiljemark bär tröja nr 8 ikväll. Så här såg det ut när landslagets materialansvarige Roger Jacobsson förberedde den:

Senaste nytt: Herrlandslaget