Alexander Isak från start mot Malta

Alexander Isak finns med i Roland Nilssons startelva mot Malta.

U21-landslaget EM-kvalar mot Malta på Olympia i Helsingborg kl 18.45. Roland Nilsson gör en förändring i startelvan jämfört med i fredags. Alexander Isak startar på topp bredvid Carlos Strandberg.

– Mot Malta, som är ett väldigt defensivt lag, behöver vi en annan forwardstyp än vad vi har använt hittills i kvalet. De kommer att göra det trångt för oss och då passar Alex bra, som är duktig på att hitta positioner både för sig själv och för att sätta medspelare i bra lägen. Han har sett pigg ut på träningarna så det ska bli väldigt intressant att se honom från start, säger Roland Nilsson.

EM-kval U21 SWE.Malta 10 okt.Alexander Isak har gjort två inhopp i U21 tidigare, mot Estland borta för ett år sedan och mot Cypern hemma för en månad sedan. Dagens match blir därmed den första från start i U21-landslaget.

Sverige-Malta sänds i TV12 och C More.

Sveriges startelva: 1 Pontus Dahlberg – 2 Linus Wahlqvist (K), 3 Filip Dagerstål, 4 Franz Brorsson, 5 Joel Andersson – 6 Erdal Rakip, 7 Isak Ssewankambo, 8 Anton Jönsson Salétros, 9 Mattias Svanberg –17 Alexander Isak, 10 Carlos Strandberg.

Ersättare: 12 Oscar Linnér – 11 Gustav Engvall, 13 Andreas Bengtsson, 14 Eric Smith, 15 Herman Hallberg, 16 Joel Asoro, 18 Jordan Larsson.

Senaste nytt: U21 herr