Claesson och Granqvist om möjligt VM i Ryssland

Viktor Claesson och Andreas Granqvist, till vardags i FC Krasnodar i Ryssland, ser fram emot matchen mot Luxemburg. Landslaget vill få till ett bra resultat som kan ta laget närmare en VM-plats i Ryssland.

- VM i Ryssland hade varit riktigt coolt, framförallt när vi bor där båda två. Det skulle bli lite som ett VM på hemmaplan. Ingen av oss har spelat VM innan heller så det hade varit kul för den sakens skull också, säger Viktor Claesson.

På lördag 18.00 spelar Sverige mot Luxemburg på Friends Arena. Matchen är VM-kvalets näst sista och Sverige ligger en poäng bakom ledande Frankrike. Sedan väntar Nederländerna på tisdag men Andreas Granqvist har fullt fokus på första matchen:

- Nu är det fullt fokus mot Luxemburg i första hand. Vi ska göra en bra prestation och få ett bra resultat och sen får vi se vad som händer i de andra matcherna.

Enbart två matcher återstår av kvalet och det märks att det börjar hetta till.

- Man märker att det börjar närma sig slutet. Vi vet ju inte riktigt vilken position vi kommer hamna på men vi vet att vi minst vill ha en andraplats och få ett play off och därigenom ta oss till VM - om vi inte kan knipa förstaplatsen.

Lyssna på hela inslaget med Claesson och Granqvist i spelaren ovan.

Senaste nytt: Herrlandslaget