Fortsatt förtroende för herrelvan

Sverige besegrade Luxemburg med 8-0 i lördags. När VM-kvalet nu ska avgöras borta mot Nederländerna får startelvan från senaste matchen fortsatt förtroende. Matchen mot Nederländerna startar 20.45 och sänds i Kanal 5. Hör förbundskapten Janne Andersson motviera sitt beslut och berätta om de senaste dagarnas förberedelser.

Herrlandslaget har greppet om playoff-platsen. Endast en brakförlust (7 mål) mot Nederländerna kan stoppa Sverige. Frankrike leder gruppen, en poäng före Sverige, och avslutar hemma mot Vitryssland.

Sveriges startelva: 1 Robin Olsen, 2 Mikael Lustig, 3 Victor Nilsson Lindelöf, 4 Andreas Granqvist, 6 Ludwig Augustinsson - 17 Viktor Claesson, 7 Sebastian Larsson, 13 Jakob Johansson, 10 Emil Forsberg - 20 Ola Toivonen, 9 Marcus Berg.

Sveriges ersättare: 12 Karl-Johan Johnsson, 23 Kristoffer Nordfeldt - 5 Martin Olsson, 8 Albin Ekdal, 11 John Guidetti, 14 Filip Helander, 15 Gustav Svensson, 16 Emil Krafth, 18 Sebastian Holmén, 19 Marcus Rohdén, 21 Isaac Kiese Thelin, 22 Ken Sema.

Senaste nytt: Herrlandslaget