Sverige spelar playoff – så ordnar du biljetter

Om du blir medlem i Landslagets Supporterklubb så får du både möjlighet till förköp och rabatt på biljettpriserna till playoff-matcherna.

Herrlandslaget är ett steg närmare VM i Ryssland 2018 – men först väntar playoff. Föreningar och medlemmar i Landslagets Supporterklubb får möjlighet att köpa biljetterna i förtid.

Landslaget har tagit ett kliv närmare sommarens VM-slutspel i Ryssland. Men först väntar två direkt avgörande playoff-matcher. Sveriges hemmamatch spelas på nationalarenan Friends Arena mellan 9-11 eller 12-14 november. Vilka Sveriges ställs mot, vilket datum och vilken tid står klart först den 17 oktober när playoff-spelet lottas.

Medlemmar i supporterklubben och föreningar kan förköpa

Trots att informationen är knapphändig inför playoff-matchen kan föreningar och medlemmar i Landslagets Supporterklubb säkra biljetter till playoff-matchen redan från den 14 oktober. Förköpsperioden är öppen mellan 14 oktober 09.00 och 16 oktober 17.00.

- Vi vill premiera både medlemmar i Supporterklubben och föreningar. Eftersom trycket på biljetter väntas bli väldigt högt gör vi det möjligt att förköpa biljetter redan några dagar innan det officiella biljetsläppet. Trots att vi inte säkert kan säga vilket motstånd som väntar, säger Svenska Fotbollförbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Högt tryck väntas den 17 oktober

Det officiella biljettsläppet till playoff-matchen äger sedan rum den 17 oktober 16.00. Då har playoff-spelet lottats och motstånd, datum och tid bekräftats.

- Trycket kommer vara skyhögt på biljetterna, så vill man ha en chans att säkra biljetter gäller det att hänga på låset den 17 oktober, säger Håkan Sjöstrand.

Senaste nytt: Herrlandslaget