Janne Andersson presenterar dagens elva

Nu närmar det sig äntligen matchstart mellan Sverige och Luxemburg på Friends Arena. Viktiga poäng står på spel i den fortsatta jakten på en plats i VM i Ryssland. Över 50 000 biljetter har sålts - nytt försäljningsrekord på Nationalarenan - och Janne Andersson har tagit ut sin startelva. Matchen sparkas i gång 18.00 och sänds i Kanal 5.

Viktor Claesson tar plats till höger på mittfältet i skadade Jimmy Durmaz frånvaro. Centralt startar Sebastian Larsson och Jakob Johansson och i längst upp får Ola Toivonen och Marcus Berg fortsatt förtroende.

Här är Janne Anderssons hela startelva:

Sveriges startelva: 1 Robin Olsen, 2 Mikael Lustig, 3 Victor Nilsson Lindelöf, 4 Andreas Granqvist, 6 Ludwig Augustinsson - 17 Viktor Claesson, 7 Sebastian Larsson, 13 Jakob Johansson, 10 Emil Forsberg - 20 Ola Toivonen, 9 Marcus Berg.

Sveriges ersättare: 12 Karl-Johan Johnsson, 23 Kristoffer Nordfeldt - 5 Martin Olsson, 8 Albin Ekdal, 11 John Guidetti, 14 Filip Helander, 15 Gustav Svensson, 16 Emil Krafth, 18 Sebastian Holmén, 19 Marcus Rohdén, 21 Isaac Kiese Thelin, 22 Ken Sema.

Senaste nytt: Herrlandslaget