Abrahamsson ersätter Linde

Peter Abrahamsson

Förbundskapten Janne Andersson tvingades under måndagen till en förändring i den trupp som reser till Abu Dhabi på Vinterturné i januari nästa år. Rehabiliteringen efter målvakten Andreas Lindes knäoperation kommer att ta något längre tid än planerat. Därför kallar Janne Andersson in BK Häckens målvakt Peter Abrahamsson.

Nyligen genomförde Andreas Linde, till vardags i norska Molde FK, en mindre knäoperation som han för närvarande rehabiliteras för. I planeringen ingick att han skulle vara återställd lagom till avresan till Abu Dhabi den 2 januari nästa år, men det blev inte så.

Han tvingas till något längre rehabilitering än vad man från början trodde. Därför ersätter alltså BK Häckens målvakt Peter Abrahamsson.

Herrlandslaget spelar mot Estland, 7 januari, och Danmark, 11 januari, under samlingen.

Senaste nytt: Herrlandslaget