Köp biljett till Sverige-Danmark nu

19.45 på Friends Arena den 2 juni möter herrlandslaget Danmark.

Till Sverige-Chile i slutet av mars finns det bara enstaka biljetter kvar. Under tisdagen släpptes biljetterna till Sverige-Danmark den 2 juni klockan 19.45 på nationalarenan Friends Arena. Nästan 13 000 förhandsbiljetter är redan sålda till medlemmar i Landslagets Supporterklubb och föreningar så säkra din biljett så fort som möjligt.

Historiskt sett har landskamperna mellan Sverige och Danmark varit väldigt jämna. På 106 kamper har Sverige gått vinnande ur 46 matcher, förlorat 40 matcher och vid 19 tillfällen har det slutat oavgjort.

Det lär bli en bra och jämn kamp även på Friends Arena den 2 juni.

- Det känns bra att några viktiga pusselbitar börjar landa. Bland annat är det kul att möta ett grannland på ett förhoppningsvis proppfullt Friends Arena, sa förbundskaptenen Janne Andersson tidigare och fortsatte:

- Det blir väldigt spännande att spela mot ett VM-klart Danmark, ett sportsligt perfekt och spännande genrep.

Om du vill köpa biljetter till matchen så kan det vara en idé att vara ute i tid. Till landskampen mot Chile den 24 mars finns bara ett fåtal biljetter kvar.

Senaste nytt: Herrlandslaget