Camara Jönsson fyramålsskytt – igen

Salif Camara Jönsson har gjort åtta (!) mål på två matcher i Superettan.

Trelleborgs Salif Camara Jönsson är i hysterisk målform. Han gjorde fyra mål i förra veckans 6-0-seger hemma mot Örgryte och på tisdagskvällen slog han till igen. Han gjorde alla fyra målen när TFF bortabesegrade Värnamo med 4-0 i hängmatchen i Superettans fjärde omgång.

– Det är lite overkligt, man har skojat om det, att man ska göra fyra mål igen. När jag får bollar i straffområdet, där jag ska vara, löser fet sig väldigt bra för tillfället, kommenterade han till TV4 Sport efter slutsignalen.
– Jag är i bra form nu, fyra mål i förra matchen då tar man med sig självförtroende. Det började bra i första halvlek och sedan rinner det på.

Varning utfärdad till Syrianska som är nästa lag att ta sig an Camara Jönsson och hans Trelleborg i Superettan.

Senaste nytt: Superettan