Spela final på Friends Arena

Alltid drömt om att spela på Friends Arena? Nu finns möjligheten. Den 25 maj, dagen efter finalen i UEFA Europa League, kommer Fans Final spelas på nationalarenan. Henrik Larsson och Fredrik Ljungberg matchar varsitt lag och nu har du möjlighet att tävla om en startplats i något av lagen.

Den 24 maj spelas UEFA Europa League-finalen på Friends Arena. Dagen efter, 25 maj, spelas en ytterligare final på nationalarenan, Fans Final. Henrik Larsson och Fredrik Ljungberg matchar varsitt lag på samma plan som två av Europas bästa klubblag spelat på kvällen innan.

Nu har du möjlighet att ta plats i finalen. Genom att delta i en tävling från UEFA har du möjlighet att vinna en plats i Larsson eller Ljungbergs lag. Vinsten inkluderar även två matchbiljetter till UEFA Europa League-finalen, samt flyg och logi i Stockholm.

SvFF med två platser

Utöver att tävla om plats i lagen via Stockholm Showdown, UEFAs tävling där alla har möjlighet att delta, har Svenska Fotbollförbundet tilldelats två platser i finalen. Medlemmar i Landslagets Supporterklubb kommer ha möjlighet att tävla om dessa platser och mer information kommer kommuniceras löpande. Håll utkik på Fotbollsupporter.se och svenskfotboll.se och se till att bli medlem redan i dag.