Kategori: Cuper & Serier
Östersund spelade oavgjort 2-2 mot Athletic Club i Europa League.

Kryss för Östersund mot Athletic

Östersund såg ut att kunna bärga en ny trepoängare i Europa League-gruppspelet, men Athletic Club räddade med sig en poäng hem till Baskien efter sen kvittering av inhopparen Inaki Williams.
Dessförinnan hade ÖFK i början av den andra halvleken vänt 0-1 till ledning 2-1 efter mål av Alhaji Gero och Curtis Edwards.


Kategori: Cuper & Serier

Slutspelet i U19

Semifinalerna i U19-slutspelet har lottats. Brommapojkarna möter IFK Göteborg och Elfsborg möter Täby FK. Hemmalag för finalen blir antingen Elfsborg eller Täby.

Kategori: Cuper & Serier

Slutspelet i U17

U17-slutspelet har lottats. Där ställs Täby FK mot Malmö FF och IF Elfsborg mot AIK FF. Dessutom har man lottat vilka som blir hemmalag för finalmatchen - det blir vinnarna i mötet mellan Elfsborg och AIK.

Kategori: Cuper & Serier
Anja Mittag  - först att göra 50 mål i UWCL.

50:e CL-målet för Mittag

Rosengård hade som väntat en lätt returmatch mot Olimpia Cluj i sextondelsfinalen i Champions League. Seger med klara 4-0 innebär 5-0 sammanlagt och avancemang till ny åttondelsfinal, den åttonde i ordningen.
Anja Mittag spelade sin första Champions League-match för 13 år sedan med Turbine Potsdam. Det var i det tyska mästarlaget som hon gjorde sitt första CL-mål. På onsdagskvällen gjorde Mittag sitt 50:e mål i turneringen när hon gav Rosengård ledningen i 37:e minuten.

Kategori: Cuper & Serier

Östersund vidare i cupen

Curtis Edwards

Samtidigt som Östersund firar triumfer som obesegrade i Europa League kämpar man om möjligheten att få göra samma sak nästa säsong. Antingen via allsvensk framgång, eller en ny seger i Svenska Cupen. På tisdagen tog man ett nytt steg i rätt riktning när man, som sista lag, kvalade in till cupens gruppspel efter 2-0 i Härnösand.

Kategori: Cuper & Serier

Wieder segerskytt för Rosengård

Ebba Wieder gjorde matchens enda mål i WUCL mot Cluj för Rosengård.

Rosengård har skaffat sig ett fint läge inför returen i Champions League hemma mot Olimpia Cluj på onsdag. Det blev en säker vinst med 1-0 i den första matchen i sextondelsfinalen.
Ebba Wieder sköt segermålet på Cluj Arena i den första halvleken.

Kategori: Cuper & Serier
Kristine Minde, här tillsammans med Lina Hurtig, avgjorde matchen på Cypern.

Linköping vann jämn match på Cypern

Linköping fick tufft motstånd i den första 16-delsfinalen i Champions League borta mot Apollon Ladies från Nicosia. LFC lyckades till slut vinna med 1-0 efter segermål av Kristine Minde i den andra halvleken.
- Vi är nöjda med resultatet och har ett bra läge inför returen, konstaterade tränaren Kim Björkegren.

Kategori: Cuper & Serier
Brwa Nouris straffmål i första halvlek gav tre poäng mot Hertha Berlin.

Ny seger för Östersund

Östersund tog en ny trepoängare i Europa League-gruppspelet när man besegrade Hertha Berlin med 1-0 på hemmaplan. Segermålet på straff i första halvlek genom Brwa Nouri.
Östersund därmed ensamma i toppen av grupp J med sina sex poäng.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter