Kategori: Cuper & Serier

Cupens spelprogram spikat

Fotbollshallen i Ljusdal

I november lottades gruppspelet i Svenska Cupen herrar och nu har förbundets tävlingskommitté fastställt spelprogrammen i de åtta grupperna. Första speldagen, 18 februari, bjuder bland annat på Ytterhogdal-Falkenberg i Ljusdals fotbollshall. Regerande cupmästarna Häcken beger sig till Norrtälje Sportcentrum.

Kategori: Cuper & Serier

32 lag slåss om finalplats på Friends

Uefa UEL Final 2017

UEFA Europa League-finalen på Nationalarenan Friends Arena 24 maj 2017 närmar sig. På måndag är det lottning med de 32 kvarvarande lagen i turneringen.
– Det ser ut att bli en mycket spännande lottning och dramatiskt slutspel i vår, säger Patrik Andersson, UEFA-ambassadör för tävlingen.

Kategori: Cuper & Serier

Barcelona i kvartsfinal för Rosengård

FC Rosengårds nästa motstånd i Champions League är framlottat. Under fredagseftermiddagen lottades kvartisfinalerna i schweiziska Nyon och för Rosengårds del föll lotten på Barcelona. Kvartsfinalerna spelas i slutet av mars 2017.

Kategori: Cuper & Serier
Elfsborg och Malmö spelade SM-final bland U19-lag tidigare. Nu deltar de med BP i skandinaviskt mästerskap.

Finalhelg i skandinavisk U19-turnering

Under helgen avslutas det skandinaviska U19-mästerskapet som spelas i Prioritet Serneke Arena i Göteborg. IF Elfsborg, Malmö FF och BP är de tre svenska lag som deltar. Under fredagen spelas de sista gruppspelsmatcherna och hela turneringen avslutas med finalmatcher på söndag.

Kategori: Cuper & Serier

Cupens gruppspel lottat

Gruppspelet i Svenska Cupen herrar lottades på söndagen. Mästarna Häcken ställs bland annat mot Norrtälje. Lilla Ytterhogdal hamnade i en grupp som i övrigt har lite derbykaraktär med Elfsborg, Falkenberg och Värnamo. 18 februari spelas första matcherna.

Kategori: Cuper & Serier

Eskilstuna utan chans mot Wolfsburg

Eskilstuna är utslaget ur Womens Champions League. Wolfsburg vann den andra matchen med 3-0 på hemmaplan och det blev sammanlagt 8-1. Åttondelsfinalen på AOK-stadion blev ännu en uppvisning av Wolfsburg. Champions League-mästarna från 2013 och 2014 hade hela 30 avslut mot Eskilstunas tre. Det säger en del om deras överlägsenhet.

Kategori: Cuper & Serier

Serieförslag utskickade

Svenska Fotbollförbundets tävlingsavdelning har i dagarna sänt ut förslag för nästa års seriesammansättning i division 1 damer och division 1-2 herrar. För division 3 herrar har ett andra, reviderat, förslag idag gått ut.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter