Kategori: Cuper & Serier

Östersund till final

Östersunds FK är klart för sin första cupfinal någonsin. Det blev seger mot Häcken med 3-1 efter två mål av hete Saman Ghoddos.
- Underbart. Obeskrivligt. Kul. Jag har inte ord. Nu är vi en match från Europa, sa han till C More.

Kategori: Cuper & Serier
Piteå är ute efter att klå Rosengård en gång för alla i Svenska Cupen-kvarten.

Piteå jagar första vinsten mot Rosengård

Piteå har ännu aldrig besegrat Rosengård. På lördag hoppas laget och halva stan att första segern ska komma i Svenska Cupens kvartsfinal.
- Jag läste det i lokaltidningen och nu är det väl dags då... Vi har definitivt chansen, säger nyförvärvet från Mallbacken, Julia Karlenäs.

Kategori: Cuper & Serier
Det väntas storpublik för FC Rosengård när Barcelona väntar i första kvartsfinalmötet av två i UWCL.

Rosengårds tränare varnar för Barcelona

En åttondel och fyra kvartsfinaler är Rosengårds facit i Champions League de senaste fem åren. Några av dem är smärtsamma förluster för Sveriges bästa lag i europaspelet. Och inte tillräckligt bra av toppklubben från Malmö - som nu vill nå semifinalen. Första mötet mot Barcelona väntar under onsdagen (klockan 19.00) hemma - inför en förväntad storpublik.

Kategori: Cuper & Serier
Brommapojkarnas Viktor Gyökeres och Kevin Kabran stormar vidare till semifinal i cupen.

BP-skräll och mästarna vidare

Brommapojkarna skrev cuphistoria på Borås Arena då de vann kvarten mot Elfsborg med 2-1. BP visade ingen som helst respekt mot det allsvenska motståndet och segern måste betraktas som rättvis. AIK och Häcken såg länge ut att bli en mållös historia men tre mål i slutet av andra halvlek innebar att regerande cupmästarna Häcken är klart för semifinal. Häcken vann med 3-0.

Kategori: Cuper & Serier
Kalle Holmbergs Norrköping är vidare

Östersund och Norrköping semiklara

Östersunds FK blev första lag att kvalificera sig till semifinal. 4-1 hemma mot Trelleborg kom efter ett konstant spelövertag och ett konstmål av Saman Ghoddos. I lördagens andra kvartsfinal var det klassiskt IFK-möte mellan Göteborg och Norrköping och här hette den dubbla målskytten Kalle Holmberg och då Holmberg spelar i Norrköping är alltså östgötarna vidare efter 2-0.

Kategori: Cuper & Serier
Olof Mellberg återvänder till Degerfors där han ska försöka föra sitt BP vidare till kvartsfinal i cupen.

19 klubbar drömmer om Europa

När gruppspelet i Svenska Cupen inleddes hade 32 klubbar chansen att gå till kvartsfinal. Inför tredje och sista omgången lever drömmen om Europa för 19 av dem.
Samtliga åtta grupper avgörs på lördag och söndag.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter