Kategori: Cuper & Serier

Ängelholm drar sig ur Svenska Cupen

Ängelholms FF har meddelat Svenska Fotbollförbundet att man drar sig ur Svenska Cupen herrar, vars gruppspel inleds 18 februari.
SvFF:s tävlingskommitté kommer att sammanträda torsdag morgon för att ta upp ärendet och ta ställning till de konsekvenser Ängelholms beslut att dra sig ur får.

Kategori: UEFA Europa League 2017

Med fyra månader kvar till finalen

UEFA Europa League-finalen 2017 spelas den 24 maj på Friends Arena – fyra månader från i dag. En händelserik vår väntar och slutspelet sparkar igång om mindre än en månad. Nu kan vi presentera att biljetterna till finalen släpps till försäljning den 17 mars.

Kategori: Cuper & Serier

Cupens spelprogram spikat

Fotbollshallen i Ljusdal

I november lottades gruppspelet i Svenska Cupen herrar och nu har förbundets tävlingskommitté fastställt spelprogrammen i de åtta grupperna. Första speldagen, 18 februari, bjuder bland annat på Ytterhogdal-Falkenberg i Ljusdals fotbollshall. Regerande cupmästarna Häcken beger sig till Norrtälje Sportcentrum.

Kategori: UEFA Europa League 2017

32 lag slåss om finalplats på Friends

Uefa UEL Final 2017

UEFA Europa League-finalen på Nationalarenan Friends Arena 24 maj 2017 närmar sig. På måndag är det lottning med de 32 kvarvarande lagen i turneringen.
– Det ser ut att bli en mycket spännande lottning och dramatiskt slutspel i vår, säger Patrik Andersson, UEFA-ambassadör för tävlingen.

Kategori: Cuper & Serier

Barcelona i kvartsfinal för Rosengård

FC Rosengårds nästa motstånd i Champions League är framlottat. Under fredagseftermiddagen lottades kvartisfinalerna i schweiziska Nyon och för Rosengårds del föll lotten på Barcelona. Kvartsfinalerna spelas i slutet av mars 2017.

Kategori: Cuper & Serier
Elfsborg och Malmö spelade SM-final bland U19-lag tidigare. Nu deltar de med BP i skandinaviskt mästerskap.

Finalhelg i skandinavisk U19-turnering

Under helgen avslutas det skandinaviska U19-mästerskapet som spelas i Prioritet Serneke Arena i Göteborg. IF Elfsborg, Malmö FF och BP är de tre svenska lag som deltar. Under fredagen spelas de sista gruppspelsmatcherna och hela turneringen avslutas med finalmatcher på söndag.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter