Kategori: Cuper & Serier
Islossning för Anja Mittag som svarade för de första två målen mot Kvarnsveden i cupsemin.

Väntad cupfinal mellan Linköping och Rosengård

Det blir den väntade finalen i Svenska Cupen mellan Linköping och Rosengård. Linköping vann semifinalen borta mot Djurgården med 2-0. Rosengård hade en betydligt enklare väg till final efter 6-0 hemma Kvarnsveden.
Det blir tredje cupfinalen i rad mellan Linköping och Rosengård. Lagen har vunnit varsin på hemmaplan, nu har LFC fördel av hemmaplan den 27 augusti.

Kategori: Cuper & Serier
De två senaste årens cupmästarinnor Linköping och Rosengård är favoriter att nå även årets final.

Linköping och Rosengård mot ny cupfinal

Linköping och Rosengård har spelat sig fram till två raka finaler i Svenska Cupen. 2015 vann Linköping cupfinalen med 2-0. Året efter fick Rosengård revansch efter vinst, 3-1.
På söndag spelar båda lagen semifinal och det lutar åt en ny final för landets två bästa damlag. Linköping åker till Stockholm för bortamatch mot Djurgården. Rosengård tar emot Kvarnsveden hemma på Malmö IP.

Kategori: Herrlandslaget
Janne Andersson fick testa på rullstolsfotboll i Kungsträdgården innan UEL-finalen i onsdags.

Janne uppskattad gäst i Kungsan

- Stockholm är en vacker stad, vi är bra på att arrangera stora matcher och vi har en jättefin arena.
Så svarade Janne Andersson på frågan i Kungsträdgården på onsdagen om varför han trodde UEFA placerat årets Europa League-final just i Stockholm.

Kategori: Cuper & Serier

VSK och ”Real Utsikten” tränarnas favoriter

Johan Mjällbys VSK får mångas tips.

Division 1-serierna drar igång i påskhelgen och det blev en publikfest direkt i Västerås ikväll när VSK, av tränarna favoriter till seriesegern i norra serien, tog emot degraderade Assyriska och vann med 3-0 - inför 5.672! I söderettan är "Real Utsikten" utsedda som favoriter.

Kategori: Cuper & Serier

Östersund mot Europa!

Östersund följde upp 1-0 i serien i söndags med 4-1 i cupfinalen hemma mot Norrköping på skärtorsdagen. 8.369 jublade när Ken Sema, med rötter i Norrköping, var arkitekten bakom cuptriumfen.

Kategori: Cuper & Serier

Mittmedia sänder seriematcher

Mediekoncernen Mittmedia gör en storsatsning på förbundsseriefotbollen 2017. Med start den 7 april direktsänder man över 100 matcher under året, såväl dam- som herrmatcher - från Elitettan och ner till division 2.

Kategori: Cuper & Serier

Cupfinal: Vem får sin första titel?

Både Östersunds tränare Graham Potter och Norrköpings dito Jens Gustafsson är hyllade och högt respekterade. Men trots många framgångar har ingen av dem tagit hem en titel. Än, ska tilläggas. På torsdag kommer någon av dem hem med ett cupguld, en av årets två stora titlar i elitfotbollen.

Kategori: Cuper & Serier
Vetlanda United IF vann SM och ska nu spela Euro Winners Cup i Portugal.

Euro Winners Cup i beach soccer lottat

Glömminge IF och Vetlanda United IF ska efter förra årets SM-segrar representera Sverige i Euro Winners Cup i beach soccer. Turneringen spelas i den lilla portugisiska staden Nazaré mellan 29 maj och 4 juni - och nedan hittar du lottningen för de svenska lagen.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter