Svenska Spel F19

Slutspel Svenska Spel F19

FC Rosengård och Hovås Billdal IF, som kom etta respektive tvåa i södra serien, möts i den ena semifinalen och Eskilstuna United DFF och Umeå IK FF, som kom etta respektive tvåa i norra serien, möts i den andra semifinalen. Semifinalerna ska vara spelade senast den 30 oktober.

Vinnarna i respektive semifinal spelar sedan final den 6 november i Eskilstuna på Tunavallen.

Spelordning och speltider för slutspelet hittar ni i menyn.

Information om Svenska Spel F19

Serien är till för spelare födda 1997 och senare. Fyra överåriga spelare tillåts (fem om man har en överårig målvakt). Ev överåriga spelare som deltar i match ska vara licensierade i den egna föreningen.

Matcherna i F 19-serien följer SvFF:s Tävlingsbestämmelser förutom att "lån av spelare" får tillämpas. En förening har möjlighet att, utan sedvanlig övergångsanmälan, låna max sex spelare (sju vid målvakt). Det är dock inte tillåtet att låna in utländska provspelare. Deltagande av i föreningen icke licensierad spelare (s.k. lån) är tillåtet om spelaren är född 1997 eller senare och ska föregås av ett skriftligt godkännande av moderföreningen samt av målsman om spelaren inte fyllt 18 år. Godkännandet ska bifogas laguppställningen.

Tävlingsformat

Grundserien, är uppdelad i en norr och en söderserie. Sista speldag i serien är den 13 oktober. Därefter följer regionala semifinaler som ska vara spelade senast den 30 oktober. Vinnarna i semifinalerna möts sedan i en final som äger rum den 6 november.

Blankett lån av spelare F19 (PDF)

Matchändringsblankett (PDF-dokument, 211 kB)

Spelordning och speltider hittar ni i menyn.

*EFD står för Elitfotboll Dam.