Kategori: UEFA Dam-EM 2013
Den 2 mars sänds SvFF:s dokumentär från Uefa Dam-EM 2013 i TV4 Sport. FOTO: Jonas Borg.

SvFF:s EM-dokumentär i TV4 Sport den 2 mars

Damlandslaget vann inte guld, men vann det svenska folkets hjärtan. Söndag 2 mars klockan 16.55 (ändrat fr 17.00) i TV4 Sport sänds SvFF:s dokumentär från publikfesten under sommarens Dam-EM. Dokumentären, som fokuserar på själva evenemanget, är producerad av JLT på uppdrag av SvFF.

Kategori: UEFA Dam-EM 2013

Utvärdering av Dam-EM 2013: "Stor succé"

På tisdagens presenterades de fem olika utvärderingar som genomförts i samband med UEFA Dam-EM 2013.
- Samtliga resultat pekar glädjande åt samma håll, nämligen att turneringen var exceptionellt bra för Sverige, för värdstäderna, svensk och internationell damfotboll och därmed har vi fog för att kalla mästerskapet för en stor succé, sa turneringschefen Göran Havik vid tisdagens presskonferens.

Kategori: UEFA Dam-EM 2013

Tack alla volontärer!

Rekordens EM är slut, den bästa fotbollen har spelats och #den12espelaren har under EM fyllt arenor och fan zones. Den 4 oktober 2010 beslutade UEFA att Dam-EM 2013 skulle avgöras i Sverige. 31 månader senare är turneringen över och mästerskapet har gjort ett rejält avtryck i europeisk damfotboll.

Kategori: UEFA Dam-EM 2013
Nadine Angerer tar sin andra straff för dagen

Angerer Tysklands EM-hjältinna

Nadine Angerer är Tysklands stora guldmakare. Målvakten tog två norska straffar i EM-finalen som Tyskland vann med 1-0 efter mål av Anja Mittag i andra halvleks inledning. 41.301 såg Tyskland vinna sin sjätte raka EM-titel, åttonde totalt.

Kategori: Damlandslaget
Damlandslaget applåderas av publiken på Gamla Ullevi efter semifinalförlusten.

Damlandslaget hyllas på Friends Arena

Sverige föll mot Tyskland i semifinalen, men även det svenska laget finns på plats under söndagens EM-final på Friends Arena.
- Vi är stolta över tjejerna, och otroligt glada över det fantastiska stöd den tolfte spelaren har gett dom under EM. Vi vill tacka laget för deras insats. Både laget och publiken förtjänar den hyllningen, säger SvFF:s ordförande Karl-Erik Nilsson.

Kategori: UEFA Dam-EM 2013
Caroline Hansen och Ada Stolsmo Hegerberg - norska tonårsstjärnor i EM-finalen.

Hansen och Hegerberg - norska tonårsstjärnor

Den 10 juli inleddes EM. Samma dag fyllde Ada Stolsmo Hegerberg 18 år. Hon firades med tårta av sina norska landslagskamrater och fick en extra grattiskram av jämngamla kompisen Caroline Graham Hansen.
De två tonåringarna har stor del i Norge spelar EM-final på Friends Arena mot Tyskland.

Kategori: UEFA Dam-EM 2013

I morgon slår vi rekord!

När Norge och Tyskland springer in på finalarenan i morgon är det inför en rekordstor publik. Det nuvarande rekordet för en enskild match i ett EM för damer är drygt 29,000 åskådare och till morgondagens final är över 40,000 biljetter sålda.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter