Kategori: UEFA Dam-EM 2013
Cristina Dorcioman från Runänien, som bland annat dömde mötet mellan Sverige och Finland, har utsetts till domare i EM-finalen.

Rumänsk domare i EM-finalen

Cristina Dorcioman från Rumänien dömer söndagens EM-final mellan Tyskland och Norge. Till sin hjälp kommer hon att ha assisterande domarna Maria Luisa Villa Gutierrez från Spanien och Sian Massey från England. Fjärdedomare är Finlands Kirsi Heikkinen.

Unik satsning på tjejfotbollen i Linköping

Linköpings kommun satsar 1 miljon kronor på två år på att uppmuntra fler unga tjejer i Linköping att spela fotboll. Satsningen sker tillsammans med Östergötlands fotbollförbund inom ramen för en nyetablerad fond, Fotbollsfonden.

Kategori: UEFA Dam-EM 2013
Sverige är utslaget, men EM-festen fortsätter fram till och med finalen på söndag.

EM-festen fortsätter

Ikväll spelas ytterligare en slutsåld match i UEFA Dam-EM 2013 då semifinalen mellan Norge och Danmark ska avgöras på Nya Parken i Norrköping.
Idag släpptes de sista 200 biljetterna till kvällens match och utanför Nya Parken stod norrköpingsborna i kö i väntan på att biljettluckorna skulle öppnas.

Kategori: Damlandslaget
Sista förmiddagen med gänget. Damlandslaget höll pressträff innan man skiljdes åt efter nästan en månad tillsammans.

Deppigt efter uttåget ur hemma-EM

Direkt efter matchen kom tårarna. I dag kom den stora sorgen.
Det har varit ett jobbigt halvt dygn för landslaget efter förlusten mot Tyskland i EM-semifinalen i Göteborg. På torsdagsförmiddagen samlades alla spelare och ledare för en sista presskonferens.
– Det blev inte många timmars sömn i natt. Man låg och ältade allt och det är lika deppigt idag, suckade Therese Sjögran, nersjunken i en fåtölj.

Se EM-finalen på Stora torget

På söndag, 28 juli, klockan 16.00 sänder vi EM-finalen på storbildsskärm på Stora torget i Linköping.

Kategori: Damlandslaget
Lotta Schelin efter ett bortdömt klassmål.

Bitter förlust mot Tyskland

Traditionens makt är stor. För åttonde gången i rad blir Sverige utslaget av Tyskland i ett mästerskap. Marozsan gjorde segermålet i den 33:e minuten och nu väntar EM-final Tyskland mot antingen Norge eller Danmark.

Kategori: Damlandslaget

Webb-TV: Lilie inför semifinalen

Ikväll 20.30 på Gamla Ullevi så gör Sverige och Tyskland upp om en plats i EM-finalen. Assisterande förbundskapten Lilie Persson om tankarna inför kvällens semifinal.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter