Damlandslaget hyllas på Friends Arena

Sverige föll mot Tyskland i semifinalen, men även det svenska laget finns på plats under söndagens EM-final på Friends Arena.
- Vi är stolta över tjejerna, och otroligt glada över det fantastiska stöd den tolfte spelaren har gett dom under EM. Vi vill tacka laget för deras insats. Både laget och publiken förtjänar den hyllningen, säger SvFF:s ordförande Karl-Erik Nilsson.

De allra flesta av damlandslagets spelare och ledare kommer att vara på plats och se finalen p� Friends Arena. De kommer att hyllas under halvtidspausen av finalen och får då samtidigt möjlighet att tacka publiken - #den12espelaren - för det stöd som visats det svenska laget under hela turneringen, såväl på plats under matcherna i Göteborg och Halmstad, men också de mijontalstittare som följt laget via sändningarna i TV4.

I skrivande stund toppar Lotta Schelin skytteligan före Nilla Fischer och det ska mycket till för att någon ska peta bort Schelin. Priserna till de tre bäst placerade i skytteligan delas ut på den presskonferens som följer efter finalen.

Senaste nytt: UEFA Dam-EM 2013